Over ons Agency 6

Wil je meer weten over Agency 6? Bij Agency 6 draait alles om jouw online succes. Vanuit ons thuis in Breda zetten we jouw ideeën om in prachtige websites en apps die echt werken, of je nu lokaal werkt of de wereld wilt veroveren.

Websites, Apps & online Marketing

Over AGENCY 6 B.V.
Online Agency uit Breda

Het gezelligste webdesign bureau uit Breda

Met onze basis in Breda, werken we met veel enthousiasme aan projecten, zowel dicht bij huis als op internationaal niveau. We vinden het heerlijk om onze klanten een breed spectrum aan diensten te bieden om al hun webdesign- en ontwikkelingsbehoeften te vervullen.

Ons kleine team bestaat uit creatieve geesten: grafisch ontwerpers, webdesigners en ontwikkelaars die tot in detail zorgen voor de perfecte look en feel van je website. Ze zorgen ervoor dat alles er piekfijn uitziet en dat de gebruikerservaring altijd vlot en gebruiksvriendelijk is. En dankzij onze responsieve ontwerpen houden zowel gebruikers als Google van onze websites!

Ons team van ontwikkelaars draait zijn hand niet om voor het zwaardere werk. Ze creëren maatwerkfuncties, thema’s en plug-ins. Dat betekent dat we ons ook kunnen storten op spannende en complexe projecten, zoals het ontwikkelen van marktplaatsen, crowdfundingplatformen, sociale platforms of vrijwel elk innovatief idee dat onze klanten kunnen bedenken. Sinds 2019 kunnen we ook zeggen dat we Android en iOs apps aan onze lijst van prestaties hebben toegevoegd!

Wij leveren diensten van topkwaliteit

Bekijk onze diensten, wij zijn de specialist in
websites, apps & online marketing

01

Websites

Wil jij een slimme, functionele website of webshop die een te gekke indruk achterlaat bij jou klanten? Van eenvoudige betaalbare websites tot uitgebreide websites. Bekijk al onze details en prijzen.

02

Mobiele of web apps

Op zoek naar een bureau dat een mobiele app of webapplicatie kan ontwikkelen voor jouw bedrijf? Bekijk onze uitgebreide mogelijkheden en prijzen, en laat je inspireren door enkele van onze succesverhalen.

03

Online marketing

Tijd om je online aanwezigheid te optimaliseren en je merk te laten groeien? Onze online marketingdiensten zijn ontworpen om je zichtbaarheid te vergroten, leads te genereren en conversies te stimuleren.

Laten we kennis maken

Dan helpen we je verder

Gratis advies nodig?

Plan direct een teams meeting in met een van onze strategen of bel of whatsapp ons!

Benieuwd hoe wij werken?
Bekijk onze werkwijze

Werkwijze Agency 6

Bij Agency 6, gevestigd in het bruisende Breda, omarmen we diversiteit en streven we naar uitmuntendheid in al onze projecten, of ze nu lokaal of internationaal zijn. We hebben een flexibele werkwijze die we aanpassen aan de specifieke behoeften van elk project. Onze stappen zijn niet in beton gegoten, maar dienen als leidraad:

 • Luisteren en leren
 • Lancering met trots
 • Jij blij wij blij!
Stap 1
Stap 1

Kennismaking

Bij Agency 6 begint ons succesvolle webdesignproces met aandachtig luisteren naar jou. We willen begrijpen wat jouw organisatie uniek maakt, wat je doelen zijn en wat je wilt bereiken met jouw online aanwezigheid. Door naar je te luisteren en van je te leren, leggen we de basis voor een samenwerking gebaseerd op wederzijds begrip.

Stap 2
Stap 2

Planning

Op basis van jouw doelstellingen en onze capaciteiten stellen we een gedetailleerd plan op. Hierin definiëren we de scope, de technologieën die we zullen gebruiken en de milestones van het project.

Stap 3
Stap 3

Concept creatie

Met jouw visie en doelstellingen in gedachten, gaan onze ervaren ontwerpers aan de slag met het creëren van unieke en op maat gemaakte ontwerpen. Dit is waar de magie begint. We gebruiken de principes van wederkerigheid en autoriteit om ervoor te zorgen dat onze ontwerpen niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook strategisch en doelgericht.

Stap 4
Stap 4

Interactieve samenwerking

Bij Agency 6 geloven we in de kracht van samenwerking. We betrekken je actief bij het ontwerpproces, zodat je jouw input kunt geven en jouw ideeën kunt delen. Dit versterkt het gevoel van betrokkenheid en vertrouwen, en stimuleert een positieve samenwerking.

Stap 5
Stap 5

Transparante Communicatie

Wij hechten waarde aan open en transparante communicatie. Gedurende het hele proces houden we je op de hoogte van de voortgang en staan we klaar om jouw vragen te beantwoorden. Deze openheid bouwt vertrouwen op en versterkt de relatie tussen jou en ons team.

Stap 6
Stap 6

Verfijning en Optimalisatie

Na feedback van jou en ons team gaan we over tot het verfijnen en optimaliseren van het ontwerp. Dit proces van continue verbetering wordt ondersteund door het principe van consistentie, waarbij we vasthouden aan jouw visie en doelen.

Stap 7
Stap 7

Lancering met Trots

Zodra het ontwerp perfect is afgestemd op jouw behoeften en wensen, lanceren we de website met trots. We delen jouw enthousiasme voor de nieuwe online ervaring en benadrukken de gedeelde successen, wat het gevoel van wederzijdse trots versterkt.

Stap 8
Stap 8

Ondersteuning en groei

Onze betrokkenheid stopt niet bij de lancering. We blijven betrokken en bieden ondersteuning voor verdere groei en optimalisatie. We zijn beschikbaar voor vragen en aanpassingen, en we streven ernaar om een langdurige relatie met jou te onderhouden.

Overweeg Agency 6 voor jouw nieuwe website

Bij Agency 6 beginnen we met een aanbod aan jou - een kans om een indrukwekkende website te laten maken die jouw bedrijf op de kaart zet. In ruil daarvoor vragen we jouw vertrouwen, en we zullen er alles aan doen om dat vertrouwen te verdienen.

De redenen om voor Agency 6 te kiezen zijn duidelijk

Sluit je aan bij de groeiende gemeenschap van tevreden klanten die al hebben ervaren wat Agency 6 kan bereiken. Ontdek hoe onze op maat gemaakte websites anderen hebben geholpen om hun digitale doelen te bereiken. Bekijk hier nog meer voordelen:

 • EBetaalbaar webdesign voor ieder budget
 • ESnel online met onze efficiënte diensten
 • EMeer dan 100 tevreden klanten gingen je voor
 • EOnze no-nonsense aanpak voor duidelijke resultaten
 • EDirecte communicatie en snelle respons gegarandeerd
 • EAdvies en begeleiding van begin tot eind
 • EEen team van wereldwijde experts aan jouw zijde
 • EMeer dan 10 jaar ervaring in webontwikkeling
Ons team van experts beschikt over de kennis en ervaring om websites te creëren die gezien worden als autoriteiten in hun branche. Laat ons jouw digitale gids zijn op weg naar succes!