Over ons

Websites, digital marketing & apps

Digital Agency

Agency 6

Digital Agency uit Breda

Gevestigd in Breda, werken we aan lokale en internationale projecten. We bieden onze klanten een scala aan diensten om te voldoen aan hun webdesign- en ontwikkelbehoeften.

Ons steeds groter wordende team (8 leden – januari 2021) bestaat uit grafische ontwerpers en webdesigners, en developers die ervoor zorgen dat elke pixel klopt en tegelijkertijd de gebruikerservaring soepel en extra vriendelijk maken. De responsieve ontwerpen (mobielvriendelijke websites)  zorgen er voor dat gebruikers EN Google aan onze kant staan.

Ons developmentteam is verantwoordelijk voor het zware werk en het creëren van custom functionaliteiten, thema’s en plug-ins. Dit stelt ons in staat om deel te nemen aan spannende en complexe projecten zoals marktplaatsen, crowdfunding, sociale platforms of vrijwel elk slim idee dat onze klanten bedenken. In 2019 hebben we Android en Apple apps aan ons portfolio toegevoegd. 

Met een team van vertrouwde partners om het team te ondersteunen met creatieve en copywriting-, explainer- en productvideo’s, sociale media en Adwords-marketing- en SEO-oplossingen (Search Engine Optimization), zijn wij het laatste telefoontje dat je moet plegen om je volgende project van start te laten gaan!

.

Dit zijn wij

Strategische technology partner

Ons team

Agency 6

Wij geloven niet in grenzen. We zoeken gewoon de beste mensen. Onze programmeurs en digital creatives werken o.a. in Nederland (HQ, strategie, development, creative, ads), Suriname (tekstschrijvers), Venezuela (development), Bulgarije (hosting support), USA (development) en India (SEO en ontwikkelaars). 

Agency 6 succesvolle samenwerkingen check ons portfolio

Reviews van klanten

Een aantal van onze recente projecten bekijken? Bekijk ze hier.

Wij laten al onze websites en een deel van de online marketing hier uitvoeren. Ze hebben ons geholpen om niet alleen geholpen met content, maar ook om websitebezoekers te converteren en we hebben een enorme groei gezien sinds we ermee zijn begonnen.

Caroline Nationale Keukenzetter

Als webshop moet je een partner vinden die je kan helpen met alle facetten van het proces. Agency 6 speelde die rol tijdens onze migratie van Magento naar WooCommerce. Ook met adverteren kunnen ze helpen, onze verkoop is met 78% gestegen.

Renko Mencare.com

Agency 6 werkt al een paar jaar met mij samen op verschillende projecten. We hebben het allemaal gedaan, van Pay-per-click tot website-ontwikkeling en SEO. Zoek je een technische partner dan kan je gerust Agency 6 bellen.

Joost JVD Graphic Design

Maak de eerste stap en werk met ons..