Agency 6 | Websites | Online marketing | Apps

Over ons

Bij Agency 6 draait alles om jouw online succes. Vanuit ons thuis in Breda zetten we jouw ideeën om in prachtige websites en apps die echt werken, of je nu lokaal werkt of de wereld wilt veroveren.
Foto van medewerker Agency 6

Agency 6 B.V.

Digital Agency uit Breda

Met onze basis in Breda, werken we met veel enthousiasme aan projecten, zowel dicht bij huis als op internationaal niveau. We vinden het heerlijk om onze klanten een breed spectrum aan diensten te bieden om al hun webdesign- en ontwikkelingsbehoeften te vervullen.

Ons kleine team bestaat uit creatieve geesten: grafisch ontwerpers, webdesigners en ontwikkelaars die tot in detail zorgen voor de perfecte look en feel van je website. Ze zorgen ervoor dat alles er piekfijn uitziet en dat de gebruikerservaring altijd vlot en gebruiksvriendelijk is. En dankzij onze responsieve ontwerpen houden zowel gebruikers als Google van onze websites!

Ons team van ontwikkelaars draait zijn hand niet om voor het zwaardere werk. Ze creëren maatwerkfuncties, thema’s en plug-ins. Dat betekent dat we ons ook kunnen storten op spannende en complexe projecten, zoals het ontwikkelen van marktplaatsen, crowdfundingplatformen, sociale platforms of vrijwel elk innovatief idee dat onze klanten kunnen bedenken. Sinds 2019 kunnen we ook zeggen dat we Android en iOs apps aan onze lijst van prestaties hebben toegevoegd!

onze diensten

Wij leveren diensten van topkwaliteit

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non proident.

Websites

Bij Agency 6 transformeren we jouw visie tot een interactieve, gebruiksvriendelijke en prachtige website die jouw merk tot leven brengt.

01

Webshops

Van idee tot uitvoering, bij Agency 6 bouwen we naadloze en aantrekkelijke webshops die jouw producten laten schitteren en de verkoop stimuleren.

02

Apps

Bij Agency 6 ontwerpen en ontwikkelen we intuïtieve en boeiende apps voor zowel Android als Apple, die de gebruikerservaring verbeteren en jouw merk versterken.

03

LMS

Bij Agency 6 creëren we op maat gemaakte Learning Management Systemen om moeiteloos kennis te delen en het (online) leren te bevorderen.

04

Online marketing

Van strategie tot uitvoering, bij Agency 6 creëren we dynamische online marketingcampagnes die merkbekendheid verhogen en zorgen voor meetbare resultaten.

05

SEO teksten

We combineren creatief schrijven met SEO-strategieën bij Agency 6, zodat je boeiende content krijgt die niet alleen je doelgroep aanspreekt, maar ook je online zichtbaarheid verhoogt.

06

Strategische technology partner

Ons team

Agency 6

Wij geloven niet in grenzen. We zoeken gewoon de beste mensen. Onze programmeurs en digital creatives werken o.a. in Nederland (HQ, strategie, development, creative, ads), Suriname (tekstschrijvers), Venezuela (development), Bulgarije (hosting support), USA (development) en India (SEO en ontwikkelaars).

onze reviews

Agency 6 succesvolle samenwerkingen

Benieuwd naar onze Google reviews? Bekijk ze hier! Inmiddels nieuwsgierig naar onze portfolio? Bekijk hier onze recente projecten onze projecten
red quotes
Wij laten al onze websites en een deel van de online marketing hier uitvoeren. Ze hebben ons geholpen om niet alleen geholpen met content, maar ook om websitebezoekers te converteren en we hebben een enorme groei gezien sinds we ermee zijn begonnen.

Caroline Nationale Keukenzetter

red quotes

Als webshop moet je een partner vinden die je kan helpen met alle facetten van het proces. Agency 6 speelde die rol tijdens onze migratie van Magento naar WooCommerce. Ook met adverteren kunnen ze helpen, onze verkoop is met 78% gestegen.

Renko Mencare.com

red quotes

Agency 6 werkt al een paar jaar met mij samen op verschillende projecten. We hebben het allemaal gedaan, van Pay-per-click tot website-ontwikkeling en SEO. Zoek je een technische partner dan kan je gerust Agency 6 bellen.

Joost JVD Graphic Design

Maak de eerste stap en werk samen met Agency 6!