Solid Surfaces

Screenshot van header website Solid Surfaces
wit logo agency 6 inclusief tagline

Deel dit artikel

Ben je benieuwd wat wij voor het project: Solid Surfaces hebben gedaan? Lees hier dan alle informatie over het project!

Characteristic icon

Screenshots

Hoover over de afbeeldingen

Website tempaltes van Solid Surfaces
Solid Surfaces desktop, laptop, tablet en iphone screenshots

Projectbeschrijving van Solid Surfaces

Solid Surfaces is een toonaangevende webshop gespecialiseerd in hoogwaardige solid surface materialen en RVS kranen. Bij Agency 6 hebben we een complete e-commerce oplossing ontwikkeld die niet alleen de verkoop van producten vergemakkelijkt, maar ook zorgt voor een optimale vindbaarheid op zoekmachines.

Belangrijkste kenmerken van de Solid Surfaces website

  • Gebruiksvriendelijke webshop: De website biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface waar klanten eenvoudig solid surface materialen en RVS kranen kunnen bekijken en bestellen. De productpagina’s zijn gedetailleerd en voorzien van hoogwaardige afbeeldingen om klanten een duidelijk beeld te geven van de producten.
  • Naadloze betaalprovider integratie: Om het afrekenproces soepel en veilig te laten verlopen, hebben we een betrouwbare betaalprovider geïntegreerd. Dit zorgt ervoor dat klanten zonder problemen hun aankopen kunnen voltooien.
  • SEO-geoptimaliseerde pagina’s: Om de online zichtbaarheid van Solid Surfaces te vergroten, hebben we uitgebreide SEO-pagina’s geschreven. Deze pagina’s zijn geoptimaliseerd voor relevante zoekwoorden en zorgen voor een hogere ranking in zoekmachines, wat leidt tot meer organisch verkeer en potentiële klanten.

Met deze kenmerken biedt de Solid Surfaces website een complete en betrouwbare e-commerce ervaring, waarbij zowel de gebruiksvriendelijkheid als de vindbaarheid centraal staan.

Website tempaltes van Solid Surfaces (2)
Website tempaltes van Solid Surfaces (1)
Design web icon

Technologie

Technologieën Gebruikt voor Solid Surfaces
Voor de ontwikkeling van de Solid Surfaces website hebben we gebruik gemaakt van een combinatie van moderne technologieën en tools om een robuust en aantrekkelijk platform te creëren.

WORDPRESS

De basis van de website is gebouwd op het WordPress CMS, dat bekend staat om zijn flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Dit stelt Solid Surfaces in staat om gemakkelijk producten te beheren en hun webshop up-to-date te houden.

WOOCOMMERCE

Voor de e-commerce functionaliteit hebben we WooCommerce geïntegreerd. Deze krachtige plugin biedt uitgebreide mogelijkheden voor productbeheer, voorraadbeheer en orderafhandeling, wat essentieel is voor een webshop.

HTML EN CSS

We hebben HTML en CSS gebruikt om de visuele vormgeving en lay-out van de website te optimaliseren. Deze technologieën zorgen voor een aantrekkelijke presentatie en een professionele uitstraling.

BETAALPROVIDER INTEGRATIE

Om een veilige en soepele betaalervaring te bieden, hebben we een betrouwbare betaalprovider geïntegreerd. Dit zorgt ervoor dat klanten eenvoudig en veilig kunnen afrekenen, wat de klanttevredenheid verhoogt.

SEO-OPTIMALISATIE

Om de online vindbaarheid van Solid Surfaces te vergroten, hebben we uitgebreide SEO-pagina’s geschreven. Deze pagina’s zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor de website hoger scoort op relevante zoektermen en meer organisch verkeer aantrekt.

Door deze technologieën effectief te benutten, hebben we een website gecreëerd die zowel gebruiksvriendelijk als goed vindbaar is, waardoor Solid Surfaces haar klanten een uitstekende online winkelervaring kan bieden.

Inhoudsopgave

Offerte ontvangen?

Ben jij ook klaar voor een project als dit? Benieuwd naar wat het kost om een mooi project als dit voor elkaar te krijgen? Vul dan onze calculatietool in of maak een afspraak met een van onze medewerkers om een offerte op maat te ontvangen! naar jouw wens te maken? Bereken dan hier direct je kosten!