Agency 6

Marketingplan 6 

“Van lokale retailer tot marktleider: stel je online marketingplan samen”

Marketingplan

Een van de grootste voordelen van internetmarketing (of: online marketing of digital marketing) is de ongelooflijke veelzijdigheid. Internetmarketing heeft het potentieel om miljoenen potentiële klanten te bereiken en naar een website te brengen om de inkomsten te vergroten en een bedrijf te laten groeien. En je kunt het allemaal vanuit luie stoel doen.

Toch heb je een strategie nodig voordat je begint met het behalen van goede resultaten.

Een strategisch online marketingplan helpt je een breed beeld te krijgen van wat je wilt bereiken, wanneer je wat gaat doen en hoe je het gaat doen. Zelfs als je initiële strategie in de loop van de tijd verandert, houdt een plan je gefocust op wat je op de lange termijn wilt bereiken. Zonder dat heb je geen duidelijk pad naar succes.

Bekijk hieronder de prijzen (gemiddelde agency prijzen) en stel je eigen marketingplan samen. De belangrijkste begrippen worden ook uitgelegd, zodat je snel aan de slag kan om de bedrijfsdoelstellingen te behalen.

 

Digital marketing prijzen

wdt_IDDienstPakketPrijs
1Analytics en conversieoptimalisatieBasis€ 320,-
2Analytics en conversieoptimalisatieAgressief€ 800,-
3Analytics en conversieoptimalisatieMarktleiderVanaf € 1000,- per maand
4ContentmarketingBasis€ 500,- tot € 1500.- / maand
5ContentmarketingAgressief€ 1500,- tot € 3500.- / maand
6ContentmarketingMarktleider€ 3500,- tot € 10.000.- / maand
7CopywritingMarktleider+€ 2500,- per maand
8CopywritingBasis€ 500,- tot € 1000,- per maand
9CopywritingAgressief€ 1000,- tot € 2500,- per maand
10Coupon marketingAgressiefVanaf € 1500,-
DienstPakketPrijs

Weet je niet zeker wat sommige termen in onze online marketingcalculator betekenen?

Hier volgt een korte samenvatting van deze marketingstrategieën en waarom we ze aanbevelen.

Marketingjargon kan lastig zijn om te begrijpen voor leken, je kan ons altijd bellen voor meer informatie!

SEO

Search Engine Optimization (SEO) of in het Nederlands zoekmachineoptimalisatie helpt je ​​website gevonden te krijgen op Google, Bing, Yahoo! en andere zoekmachines. SEO verwijst naar het actief optimaliseren van de inhoud van jewebsite, zodat je beter scoort in zoekopdrachten naar de zoekwoorden of woordgroepen die je kiest.

LINKBUILDING

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van de SEO-strategie van een website en verwijst naar het maken van links naar je website vanaf andere hoogwaardige, betrouwbare websites. Er zijn tientallen manieren om links te bouwen, waaronder het maken van virale content, het plaatsen van berichten op blogs door gasten en via PR-strategieën zoals persberichten en nieuwsartikelen.

SOCIALE MEDIA

Als je aanwezig bent op sociale media, kan je bedrijf rechtstreeks communiceren met klanten, fans en zakelijke leads. Op netwerken zoals Facebook, Twitter en Linkdin kun je updates over je merk posten, gesprekken beginnen en speciale promoties of acties doen die zowel de betrokkenheid als de loyaliteit vergroten.

WEBSITE HERONTWERPEN (REDESIGN)

Begint je website er een beetje verouderd uit te zien? Een herontwerp van een website kan ervoor zorgen dat je site er weer fris en nieuw uitziet. Herontwerpen zijn er in niveaus, van het eenvoudig herstructureren van de homepage tot het maken van nieuwe banners en afbeeldingen tot het veranderen van het uiterlijk van elke pagina op je site.

INFOGRAPHICS / VIDEO

Infographics en video’s zijn een geweldige manier om je naam bekend te maken en bezoekers naar uw site te halen. Echt interessante, mooie of grappige infographics en video’s, kunnen honderden of zelfs duizenden keren worden gedeeld – wat resulteert in veel nieuwe links naar je site.

PPC

Pay-per-click (PPC)-advertenties zijn tekst- of afbeeldingadvertenties die worden weergegeven in de zoekresultaten van grote zoekmachines en sociale media zoals Google, Facebook of Linkedin. PPC is en zeer gemakkelijke manier om een ​rendement te zien op je investering, en de advertenties kunnen zo goedkoop zijn als een paar cent per klik.

COPYWRITING OF CONTENT MARKETING

Met goede content op je website kan je hoger scoren dan je concurrenten. Door een blog op te zetten of interessante artikelen, tutorials of whitepapers te posten, zullen je bezoekers niet alleen vermaakt en geïnspireerd worden, maar ook sneller converteren.

KOPEN VAN MEDIA & RETARGETING

Het kopen van advertenties op andere websites is een geweldige manier om verkeer en verkopen te genereren. Door de websites waar je adverteert zorgvuldig te evalueren, kan je effectieve advertenties plaatsen die op het juiste moment op de juiste doelgroep zijn gericht.

COUPON PROMOTIE

Iedereen houdt van gratis en korting, en het online aanbieden van een coupon of speciale promotie is een manier om geïnteresseerde kopers binnen te halen. Door je coupon (kortinscode) in te dienen bij grote couponsites krijg je een hoge zichtbaarheid en kan je zelfs terugkerende klanten binnenhalen.

E-MAILMARKETING

E-mailmarketing is een goede manier om relaties tussen je merk en klanten op te bouwen. Door zeer gerichte e-mails te sturen met overtuigende CTA’s (call-to-actions), kan je je sales verhogen en / of je abonnees laten groeien.

ANALYTICS

Google Analytics en Google Search Console zijn gratis trackingprogramma’s waarmee je verkeer, klikken, conversies en vele andere belangrijke statistieken over je website kan bekijken. Je kunt aangepaste rapportages instellen, doelen stellen en uiteindelijk ontdekken welke pagina’s of content effectiever zijn dan andere.

LOKALE SEO

Als je wilt dat je bedrijf wordt gevonden door mensen die in je omgeving zoeken, helpt lokale SEO  om op te vallen. Een lokaal SEO-plan omvat het plaatsen van sleutelwoorden- en zinnen die relevant zijn voor je diensten en je locatie op je website. We gebruiken bijvoorbeeld de uitdrukking ‘brouwerij-breda’ voor een klant van ons in SEO-campagnes.

CONVERSIEOPTIMALISATIE

Conversion Rate Optimization (CRO) verwijst naar het proces om ervoor te zorgen dat je site zo is gebouwd dat conversies worden aangemoedigd, niet ontmoedigd. Een conversieanalyse zal je website evalueren op mogelijke problemen die klanten kunnen wegjagen zonder dat je het doorhebt!

Calculator

Offerte aanvragen

Klaar om te beginnen?

 Nu onze digitale marketingbudgetcalculator je een idee heeft gegeven van de diensten die bij je passen, helpen we je op weg!  Het bovenstaande overzicht is gebaseerd op het budget en de aard van je bedrijf, maar Agency 6 kan je een exacte offerte geven om je te helpen je marketingbudget optimaal in te zetten.

Klaar om je nieuwe online marketingstrategie in te gaan zetten? Bel of Whatsapp ons op +31-(6)-150-57-108 of vul hieronder je gegevens in en één van onze experts zal contact met je opnemen. We kunnen niet wachten om van je te horen!

Wat is je maandelijkse budget?

6 + 11 =

Wil je weten wat de werkwijze van Agency 6 is?