Online marketing strategie

Strategie. online marketing prijzen

Hoe zet jij je online marketing in

Wil je alles weten over online marketing strategie en de prijzen van online marketing?

01

Online marketing strategie

Leer hoe je een effectieve online marketing strategie kunt ontwikkelen implementeren om je doelen te bereiken. Bekijk onze handige stappenplan.

02

Prijzen voor online marketing

Benieuwd wat marketing voor jou kost? Wil je een strateeg spreken of wil je onze handige calculatietool gebruiken? Bereken vandaag nog je kosten! Bekijk ook onze prijstabel.

03

Begrippen online marketing

Leer de essentiële begrippen die je nodig hebt om de wereld van online marketing te begrijpen. Zodat je voorbereid bent om met een van onze specialisten te spreken.

Bepaal de juiste
Online Marketing strategie

Van lokale retailer tot marktleider

Internetmarketing, ook wel bekend als online marketing of digital marketing, biedt een ongekende veelzijdigheid voor bedrijven van elke omvang. Met het potentieel om miljoenen potentiële klanten te bereiken en inkomsten te vergroten, kun je dit alles bereiken zonder je luie stoel te verlaten.

Echter, voor echte resultaten is een doordachte online marketing strategie essentieel. Een strategisch online marketingplan geeft je een duidelijk beeld van wat je wilt bereiken, wanneer je het wilt bereiken en hoe je het gaat realiseren. Zonder een duidelijke strategie ontbreekt de route naar succes.

Ontdek hieronder de online marketing prijzen (gemiddelde agency prijzen) en stel je eigen op maat gemaakte marketingplan samen. We leggen ook de belangrijkste begrippen uit, zodat je snel aan de slag kunt om je bedrijfsdoelstellingen te behalen.

een online marketing strategie opstellen
in 7 stappen

Jouw online marketingstrategie opstellen

Wil je online marketing effectief inzetten voor je bedrijf of project, maar vraag je je af hoe je moet beginnen? Het is geen uitzondering dat ondernemers een website hebben maar er weinig mee doen. Hun website staat vaak als een statisch visitekaartje online en wordt alleen gebruikt als ze er actief naar verwijzen. Dit is een gemiste kans! Met de juiste online marketingstrategie kan je website het werk voor jou doen, in plaats van andersom. In dit artikel laten we je stap voor stap zien hoe je zelf een online marketingstrategie kunt opstellen en welke resultaten je hiermee kunt behalen. Bekijk onze handige stappenplan

Leer meer over het op stellen van een online strategie, volg het stappenplan!

WAT IS EEN ONLINE MARKETING STRATEGIE?

een Online marketing strategie

omvat alle online acties die gericht zijn op het behalen van bepaalde marketing doelstellingen.

Een online marketing strategie omvat een gestructureerd plan en een reeks doelgerichte acties om online doelstellingen te bereiken. Het is een cruciaal element voor elk bedrijf of project dat online aanwezig is en streeft naar succes op het internet. Hier zijn de belangrijkste componenten en aspecten van een online marketingstrategie:

Doelstellingen: Het begint allemaal met duidelijk gedefinieerde doelstellingen. Wat wil je bereiken met je online marketinginspanningen? Dit kunnen doelen zijn zoals het vergroten van websiteverkeer, het genereren van leads, het verhogen van de omzet of het verbeteren van de online merkbekendheid.

Doelgroep: Identificeer je ideale doelgroep(en). Begrijp wie je potentiële klanten zijn, wat hun behoeften en interesses zijn, en waar ze zich online bevinden. Dit helpt bij het richten van je marketinginspanningen.

Concurrentieanalyse: Onderzoek je concurrenten in de online ruimte. Wat doen zij goed en waar liggen kansen voor jouw bedrijf om te excelleren? Leer van de concurrentie en vind manieren om je te onderscheiden.

Online kanalen: Bepaal welke online kanalen het meest geschikt zijn voor jouw doelstellingen. Dit kan onder andere zoekmachineoptimalisatie (SEO), betaalde advertenties (SEA), sociale media, contentmarketing, e-mailmarketing en meer omvatten.

Contentstrategie: Ontwikkel een plan voor de creatie en distributie van waardevolle content die je doelgroep aanspreekt en aantrekt. Dit kan blogberichten, video’s, infographics, e-books en andere vormen van content omvatten.

Budget en middelen: Bepaal hoeveel middelen je kunt toewijzen aan je online marketinginspanningen, inclusief advertentiebudgetten, personeel en technologie.

Tijdlijn: Maak een tijdlijn voor je online marketingactiviteiten. Welke acties worden wanneer uitgevoerd en hoe lang duurt het om resultaten te verwachten?

Metrieken en analyse: Definieer welke KPI’s (Key Performance Indicators) je zult volgen om het succes van je online marketingstrategie te meten. Dit kunnen zaken zijn als websiteverkeer, conversieratio’s, omzetgroei en meer.

Aanpassing en optimalisatie: Houd je strategie flexibel en pas deze aan op basis van de verzamelde gegevens en resultaten. Optimaliseer je campagnes om de prestaties te verbeteren en je doelstellingen te bereiken.

Een effectieve online marketingstrategie is geen eenmalige inspanning, maar een voortdurende en evoluerende aanpak om online succes te behalen. Het helpt je om gefocust te blijven, de juiste stappen te zetten en uiteindelijk je online doelen te verwezenlijken.

Waarom is het belangrijk om een online marketing strategie op te stellen?

Een online marketing strategie is essentieel om verschillende redenen: Het opstellen van een online marketing strategie begint met het vaststellen van concrete en meetbare doelen voor je online marketinginspanningen. Deze doelen kunnen variëren van het vergroten van de merkbekendheid tot het genereren van leads of directe verkoop. Ze bieden niet alleen richting, maar stellen je ook in staat om de voortgang en het succes van je online marketinginspanningen te meten en te volgen.

Een strategie helpt je om je online middelen, zoals budget, tijd en personeel, efficiënter te beheren. Het stelt je in staat om te bepalen welke activiteiten en kanalen de grootste impact hebben op het behalen van je doelen, zodat je je middelen kunt concentreren op die gebieden die het meest waardevol zijn.

Door je doelgroep grondig te begrijpen en te segmenteren, kun je marketingcampagnes ontwikkelen die specifiek zijn afgestemd op hun behoeften, interesses en gedrag. Dit verhoogt de relevantie van je boodschap en verbetert de kans op betrokkenheid en conversies.

Een goede strategie stelt je in staat om je te onderscheiden van concurrenten. Door unieke waardeproposities te ontwikkelen en een duidelijke positie in de markt in te nemen, kun je je merk differentiëren en aantrekkelijker maken voor je doelgroep.

Met duidelijk gedefinieerde doelstellingen en meetbare KPI’s (Key Performance Indicators) kun je de prestaties van je marketinginspanningen nauwlettend volgen en evalueren. Hierdoor kun je snel identificeren wat werkt en wat niet, en aanpassingen maken om je resultaten te optimaliseren.

Een strategie helpt je om je ROI (Return on Investment) te maximaliseren door te investeren in de meest effectieve marketingkanalen en tactieken. Dit minimaliseert verspilling van middelen en maximaliseert de impact van je investeringen.

Het opstellen van een online marketing strategie biedt je team een duidelijke richting en focus. Iedereen begrijpt de doelen en prioriteiten, wat zorgt voor een gecoördineerde inspanning en samenwerking om deze doelen te bereiken. Een strategie helpt je om langetermijndoelen te stellen en een duurzame online aanwezigheid op te bouwen. Het gaat verder dan kortetermijnwinsten en richt zich op het creëren van langdurige waarde en succes in de online markt.

In essentie is een online marketing strategie een routekaart die je helpt om gefocust, georganiseerd en doelgericht te zijn bij het plannen en uitvoeren van je online marketingactiviteiten. Het is de basis voor het behalen van meetbaar succes en het maximaliseren van de impact van je online aanwezigheid.

benefits landing page icon

Zelfevaluatie en Online Identiteit

Voordat je dieper in de wereld van online marketing duikt, is het cruciaal om te begrijpen wie je bent als bedrijf en welke boodschap je online wilt uitdragen. Als bedrijf is het essentieel om een duidelijke missie en visie te hebben. Denk na over hoe online marketing past binnen jouw bedrijfsfilosofie. Als je nog geen missie hebt, is het een goed moment om er een te formuleren. Definieer waarom je online marketing wilt gebruiken en welke online strategie bij je past

benefits landing page icon

Kristalheldere Doelen Stellen

Na de zelfevaluatie is het tijd om concrete doelen te stellen voor je online marketinginspanningen. Wat wil je precies bereiken? Zorg ervoor dat je doelstellingen specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden zijn volgens het SMART-principe. Bedenk waarom je online marketing wilt gebruiken in plaats van traditionele offline methoden. Werk met Key Performance Indicators (KPI’s) om je doelstellingen meetbaar en duidelijk te maken.

benefits landing page icon

Je Ideale Doelgroep Definiëren

Je hebt al nagedacht over je doelgroep tijdens het stellen van je doelen, maar nu is het tijd om dieper te graven. Wie is je doelgroep precies, wat doen ze, en waar bevinden ze zich online? Verzamel informatie over je doelgroep door middel van interviews, enquêtes en tools zoals Google Analytics. Creëer persona’s om verschillende gebruikerstypes weer te geven en een beter beeld te krijgen van je doelgroep.

benefits landing page icon

Analyseer je Concurrentie

In de online marketingwereld heb je te maken met veel concurrentie. Het is essentieel om je te onderscheiden van je concurrenten. Onderzoek hoe je concurrenten online marketing inzetten, welke tone of voice ze gebruiken en welke online kanalen ze gebruiken. Gebruik dit als inspiratie om je eigen online aanwezigheid uniek te maken.

benefits landing page icon

Kies de Juiste Online Kanalen

Online marketing omvat verschillende kanalen, elk met hun eigen voordelen en nadelen. Denk aan blogs, social media, online advertenties, SEO, en e-mail marketing. Kies de kanalen die het beste passen bij je doelgroep en doelstellingen. Overweeg waar je doelgroep zich online bevindt en hoe je ze het beste kunt benaderen.

benefits landing page icon

Maak een Gedetailleerd Plan

Om overzicht te behouden in de wereld van online marketing, is een plan essentieel. Gebruik bijvoorbeeld een contentkalender om je contentcreatie en verspreiding te organiseren. Stel ook duidelijke planningen op voor het behalen van je doelstellingen. Een goed plan maakt online marketing overzichtelijker en effectiever.

benefits landing page icon

Blijf Alert en Evalueer Continu

Online marketing evolueert voortdurend, en het is belangrijk om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen. Zorg ervoor dat je online marketing strategie flexibel is en zich kan aanpassen aan veranderingen. Houd een proactieve houding aan en blijf alert op nieuwe kansen en bedreigingen. Blijf je online koers continu evalueren en optimaliseren om je online marketingstrategie effectief te houden.

Inhoudsopgave

Offerte ontvangen?

Ben jij benieuwd wat het kost om een online marketing strategie naar jouw wens te maken? Bereken dan hier direct je kosten of plan een gratis advies gesprek in!

Gratis advies nodig?

Plan direct een teams meeting in met een van onze strategen of bel of whatsapp ons!

online marketing
begrippen op een rijtje

Conversieoptimalisatie, Lokale SEO, Analytics, E-mailmarketing

We hebben speciaal voor jou een marketingcalculatietool ontwikkeld. Weet je niet zeker wat sommige termen in onze online marketingcalculator betekenen? Dan volgt in onderstaande sectie een uitleg van verschillende online marketing begrippen.
In deze sectie leggen we de belangrijkste online marketingbegrippen uit om je te helpen slagen. De volgende onderwerpen komen aan bod: conversieoptimalisatie, lokale SEO, Google Analytics, e-mailmarketing, PPC-campagnes, infographics en video’s. Ontdek waarom websiteherontwerp cruciaal is voor online succes en hoe sociale media en linkbuilding je SEO kunnen versterken.

Hier volgt een korte samenvatting van deze marketingstrategieën en waarom we ze aanbevelen.

Search Enginge Optimization (SEO)

search engine optimization

SEO is het verbeteren van de zichtbaarheid en rangschikking van een website in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van zoekmachines

SEO (Search Engine Optimization of in het Nederlands zoekmachineoptimalisatie) is een strategie en praktijk om de zichtbaarheid en rangschikking van een website in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo te verbeteren. Het doel van SEO is om ervoor te zorgen dat een website hoger verschijnt in de zoekresultaten wanneer mensen zoeken naar relevante zoektermen of zinnen die verband houden met de inhoud van die website. Dit wordt bereikt door verschillende technieken toe te passen, zoals het optimaliseren van de inhoud van de website, het verbeteren van de technische aspecten van de site, het vergroten van de autoriteit van de site door middel van kwalitatieve backlinks, en het volgen van zoekmachine-algoritme-updates.

Het belang van SEO kan niet worden overschat, omdat het helpt om organisch verkeer naar een website te trekken, wat betekent dat mensen die actief op zoek zijn naar informatie, producten of diensten die verband houden met de website, deze gemakkelijker kunnen vinden. Door SEO correct te implementeren, kunnen bedrijven en website-eigenaren hun online aanwezigheid vergroten en hun doelgroep effectiever bereiken.

benefits landing page icon

Linkbuilding

linkbuilding

Linkbuilding is het verkrijgen van externe hyperlinks of backlinks van andere websites naar jouw eigen website.

Linkbuilding is een SEO-techniek waarbij de focus ligt op het verkrijgen van externe hyperlinks of backlinks van andere websites naar jouw eigen website. Deze externe links fungeren als aanbevelingen of verwijzingen naar jouw site en dragen bij aan de autoriteit, geloofwaardigheid en zichtbaarheid van je website in zoekmachines zoals Google.

Het doel van linkbuilding is om zoekmachines te laten zien dat jouw website waardevolle en relevante inhoud biedt, omdat andere websites bereid zijn naar jou te linken. Hierdoor kan je website hoger in de zoekresultaten verschijnen en meer organisch verkeer aantrekken.

Linkbuilding omvat activiteiten zoals het creëren van hoogwaardige inhoud die andere websites willen delen, het actief benaderen van relevante websites voor linkvermeldingen, het deelnemen aan gastbloggen en het beheren van sociale media-accounts om links naar jouw site te promoten. Het is belangrijk om kwaliteit boven kwantiteit te stellen bij linkbuilding, aangezien zoekmachines waarde hechten aan natuurlijke en relevante links en het gebruik van spammy linkpraktijken kunnen bestraffen.

benefits landing page icon

Social media

Social media

Social media zijn online platforms en websites waar gebruikers content kunnen delen, communiceren en interageren met anderen.

Social media verwijst naar online platforms en websites die gebruikers de mogelijkheid bieden om content te creëren, delen en interactie te hebben met andere gebruikers. Deze platforms zijn bedoeld voor sociale interactie, het delen van informatie en het opbouwen van online gemeenschappen. Gebruikers kunnen tekst, afbeeldingen, video’s en andere media delen en reageren op de inhoud van anderen.

Social media heeft verschillende doeleinden, waaronder het onderhouden van persoonlijke en professionele netwerken, het delen van nieuws en informatie, het bevorderen van merken en producten, en het aangaan van discussies over verschillende onderwerpen. Populaire social media platforms omvatten onder andere Facebook, X, Instagram, LinkedIn, YouTube en TikTok, hoewel er talloze andere platforms beschikbaar zijn voor specifieke interesses en doelgroepen.

Het gebruik van social media heeft de manier waarop mensen communiceren, informatie consumeren en zakendoen drastisch veranderd. Het stelt individuen en organisaties in staat om wereldwijd met elkaar in contact te komen en heeft geleid tot nieuwe vormen van marketing, adverteren en sociale betrokkenheid. Social media speelt ook een cruciale rol in het verspreiden van informatie, het genereren van trends en het bevorderen van online discussies.

benefits landing page icon

Website herontwerp / redesign

Website herontwerp redesign

Het proces van grondige aanpassingen aan een bestaande website om de prestaties, functionaliteit en uitstraling te vernieuwen en te optimaliseren.

Website herontwerpen, of redesign, is een strategische benadering om een bestaande website te verbeteren en aan te passen om te voldoen aan veranderende behoeften, trends en doelstellingen. Dit proces omvat vaak het updaten van de visuele vormgeving, de structuur van de website, de navigatie, de inhoud en de functionaliteit om de algehele gebruikerservaring te verbeteren.

Redesign kan worden ingegeven door verschillende redenen, zoals het verbeteren van de responsiviteit voor mobiele apparaten, het verhogen van de laadsnelheid, het optimaliseren van de gebruikersinterface, het toevoegen van nieuwe functies of het aanpassen van de merkidentiteit. Het uiteindelijke doel is om de website effectiever te maken in het aantrekken van bezoekers, het behouden van hun aandacht en het converteren van hen naar gewenste acties, zoals aankopen of inschrijvingen.

Een succesvol website herontwerp omvat vaak het analyseren van gebruikersgegevens, het begrijpen van de doelgroep en het implementeren van best practices in webdesign en -ontwikkeling. Het resultaat moet een verbeterde website zijn die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel effectief is, en die bijdraagt aan de algemene online aanwezigheid en doelstellingen van een organisatie.

benefits landing page icon

PPC (Pay Per Click)

PPC (Pay-Per-Click)

Is een online advertentie model waarbij adverteerders betalen voor elke keer dat hun advertentie wordt aangeklikt door een gebruiker.

PPC-advertenties worden vaak gebruikt in zoekmachines zoals Google, waar adverteerders bieden op zoekwoorden en advertentieruimte. Wanneer een gebruiker een zoekopdracht invoert die overeenkomt met een van de gekozen zoekwoorden, wordt de advertentie weergegeven. Adverteerders betalen alleen wanneer een gebruiker daadwerkelijk op de advertentie klikt. PPC is een effectieve manier om gericht verkeer naar een website te leiden en direct meetbare resultaten te behalen.

benefits landing page icon

Copywriting of contentmarketing

Copywriting of Content Marketing

strategieën voor het creëren en verspreiden van relevante en waardevolle content om doelgroepen aan te trekken, te informeren en te engageren.

Copywriting verwijst naar het schrijven van teksten, zoals advertentie- en promotieteksten, om de aandacht van lezers te trekken en hen aan te zetten tot actie. Content marketing omvat een breder scala aan content, zoals blogberichten, artikelen, video’s en infographics, die gericht zijn op het delen van waardevolle informatie en het opbouwen van relaties met het publiek. Beide benaderingen zijn gericht op het leveren van relevante en boeiende inhoud om de doelgroep te bereiken en te betrekken.

benefits landing page icon

Kopen van media & retargeting

Kopen van Media & Retargeting

online advertentiestrategieën door advertentieruimte te kopen en eerdere bezoekers opnieuw te targeten.

Het kopen van media omvat het verwerven van advertentieruimte op websites, sociale media platforms of andere digitale kanalen om de zichtbaarheid van advertenties te vergroten. Retargeting is een techniek waarbij advertenties worden getoond aan gebruikers die eerder een website hebben bezocht of interactie hebben gehad met een merk. Dit stelt adverteerders in staat om potentiële klanten opnieuw te benaderen en hen te herinneren aan hun producten of diensten.

benefits landing page icon

Coupon Promotie

Coupon Promotie

Een marketingstrategie waarbij kortingsbonnen of speciale aanbiedingen worden gebruikt om klanten aan te trekken.

Kortingsbonnen worden vaak verspreid via verschillende kanalen, zoals e-mailmarketing, sociale media, gedrukte media of mobiele apps. Ze bieden klanten de mogelijkheid om producten of diensten te kopen tegen een gereduceerde prijs of andere voordelen, zoals gratis verzending of geschenken. Coupon promotie kan effectief zijn om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden.

benefits landing page icon

E-mailmarketing

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een digitale marketingstrategie waarbij e-mails worden gebruikt om berichten en promoties naar een doelgroep te sturen.

E-mailmarketing omvat het verzenden van gepersonaliseerde e-mails naar abonnees of potentiële klanten om hen op de hoogte te houden van nieuws, aanbiedingen, evenementen of andere relevante informatie. Het is een krachtig instrument voor het opbouwen van relaties, het bevorderen van merkherkenning en het genereren van conversies.
benefits landing page icon

Conversieoptimalisatie

Conversieoptimalisatie

Het proces van het verbeteren van een website om het aantal acties, zoals aankopen, aanmeldingen of klikken, te verhogen.

Het doel van conversieoptimalisatie is om de efficiëntie van een website te verbeteren en ervoor te zorgen dat een groter percentage van de bezoekers overgaat tot de gewenste acties. Dit omvat vaak het testen en aanpassen van elementen op een pagina, zoals call-to-action knoppen, formulieren en inhoud, om de gebruikerservaring te optimaliseren en de conversieratio te verhogen.

Inhoudsopgave

Search Enginge Optimization (SEO)

Offerte ontvangen?

Ben jij benieuwd wat het kost om een online marketing strategie naar jouw wens te maken? Bereken dan hier direct je kosten of plan een gratis advies gesprek in!

Krijg direct een prijsindicatie voor jouw online marketing kosten met onze calculatietool

Gebruik de sliders hieronder en klik vervolgens op de knop “zie prijzen” voor een gratis en directe prijsopgave.
We geven zowel lage als hoge schattingen voor elke servicecategorie, zodat je een totaalaanbod krijgt waarin wordt beschreven hoeveel het zou kunnen kosten om zo’n website te bouwen.

START CALCULATIETOOL

0$

De resultaten zijn verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. Check ook de spamfolder.

Vul het juiste antwoord in.

WebhostingUrl


Je moet een iets invullen om verder te gaan.

VOLGENDE STAP

Standaard functionaliteiten

Klik aan welke functies je website nodig heeft.

WooCommerce webshop WordPress specialist thema themes Flatsome Porto Shopkeeper Xstore Divi Elementor

Blogpagina

Blogpagina

WooCommerce webshop WordPress specialist thema themes Flatsome Porto Shopkeeper Xstore Divi Elementor

Contactformulier

Contactformulier

WooCommerce webshop WordPress specialist thema themes Flatsome Porto Shopkeeper Xstore Divi Elementor

Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief (mogelijk met popup)

WooCommerce webshop WordPress specialist thema themes Flatsome Porto Shopkeeper Xstore Divi Elementor

Offerteformulier

Offerteformulier

WooCommerce webshop WordPress specialist thema themes Flatsome Porto Shopkeeper Xstore Divi Elementor

Social media integratie

Social media integratie

WooCommerce webshop WordPress specialist thema themes Flatsome Porto Shopkeeper Xstore Divi Elementor

Fotogalerij

Fotogalerij


WooCommerce webshop WordPress specialist thema themes Flatsome Porto Shopkeeper Xstore Divi Elementor

Video's

Video's

WooCommerce webshop WordPress specialist thema themes Flatsome Porto Shopkeeper Xstore Divi Elementor

Responsiviteit

Responsief (desktop, laptop, mobiel en tablet)

Je moet een iets invullen om verder te gaan.

VOLGENDE STAP

Speciale functionaliteiten

Klik aan welke functies je website nodig heeft.

WooCommerce webshop WordPress specialist thema themes Flatsome Porto Shopkeeper Xstore Divi Elementor

Leden login

Leden login

WooCommerce webshop WordPress specialist thema themes Flatsome Porto Shopkeeper Xstore Divi Elementor

Forum

Forum

WooCommerce webshop WordPress specialist thema themes Flatsome Porto Shopkeeper Xstore Divi Elementor

Afspraakplanner

Laat klanten een afspraak, consult of adviesgesprek inboeken. Koppel dit met je agenda.

WooCommerce webshop WordPress specialist thema themes Flatsome Porto Shopkeeper Xstore Divi Elementor

Prijscalculator

Prijscalculator

WooCommerce webshop WordPress specialist thema themes Flatsome Porto Shopkeeper Xstore Divi Elementor

Gastenboek

Gastenboek

WooCommerce webshop WordPress specialist thema themes Flatsome Porto Shopkeeper Xstore Divi Elementor

Reserveringsysteem

Reserveringsysteem

WooCommerce webshop WordPress specialist thema themes Flatsome Porto Shopkeeper Xstore Divi Elementor

Reviewsysteem

Reviewsysteem

WooCommerce webshop WordPress specialist thema themes Flatsome Porto Shopkeeper Xstore Divi Elementor

E-learning

E-learning

WooCommerce webshop WordPress specialist thema themes Flatsome Porto Shopkeeper Xstore Divi Elementor

Filtersysteem (uitgebreide zoekfuncties)

Filtersysteem (uitgebreide zoekfuncties)

Meertaligheid (hoeveel talen)?

Je moet een iets invullen om verder te gaan.

VOLGENDE STAP

Wat is je maandbudget?

Je moet een iets invullen om verder te gaan.

VOLGENDE STAP

Zoekmachine vriendelijkheid

Kruis welke opties je wilt.

WooCommerce webshop WordPress specialist thema themes Flatsome Porto Shopkeeper Xstore Divi Elementor

Installatie Google Analytics en Search Console

Webshop

Aantal

WooCommerce webshop WordPress specialist thema themes Flatsome Porto Shopkeeper Xstore Divi Elementor

Alt teksten afbeeldingen

Webshop

WooCommerce webshop WordPress specialist thema themes Flatsome Porto Shopkeeper Xstore Divi Elementor

Meta teksten pagina's

+ € 360,-

WooCommerce webshop WordPress specialist thema themes Flatsome Porto Shopkeeper Xstore Divi Elementor

SEO teksten schrijven

€ 50,-per 500 woorden

Neem contact op voor een volledige prijslijst.

Neem contact op voor een volledige prijslijst.

Je moet een iets invullen om verder te gaan.

VOLGENDE STAP

Hosting & onderhoud

8 - 16 webpagina's

25 - 75 webpagina's

100 - 1000 producten

20 - 2.000 webpagina's


Je moet een iets invullen om verder te gaan.

VOLGENDE STAP

Webshop functionaliteiten

Klik aan welke functies je webshop nodig heeft.

WooCommerce webshop WordPress specialist Ideal Paypal betalen creditcard payment gateway betaalmogelijkheden koppelen icon

Online betalen

Ingebouwde betalingsverwerking van toonaangevende providers. Accepteer Ideal, Paypal, Klarna, creditcards en directe bankoverschrijving.

Ordermanagement WooCommerce webshop WordPressPress specialist order management bestellingen beheren dashboard

Ordermanagement

Voeg notities toe, bewerk de voorraad handmatig, markeer items die u heeft verzonden en manage het proces.

WooCommerce webshop WordPress specialist voorraad stock inventory bijhouden plugin icon

Voorraadbeheer

Houd de voorraad bij, houd een voorraad aan nadat een bestelling is geannuleerd, ontvang meldingen voor artikelen die niet op voorraad zijn, verberg artikelen die niet op voorraad zijn en meer.

WooCommerce webshop WordPress specialist PDF factuur sturen invoice factureren

Factureren

Stuur facturen in PDF en koppel ze met je boekhoudspakket.

WooCommerce webshop WordPress specialist e-mail template e-mail aanpassen icon

E-mailtemplates

Stuur e-mails naar klanten in bij belangrijke gebeurtenissen, bijvoorbeeld nadat ze een aankoop hebben gedaan of wanneer hun bestelling is voltooid.

WooCommerce webshop WordPress specialist variaties kleur grootte materiaal

Variaties

Bied een willekeurig aantal variaties (zoals kleur, grootte, materiaalsoort enz.) voor een product met de optie om prijzen, stock en afbeeldingen voor elke variatie in te stellen.


WooCommerce webshop WordPress specialist koppeling boekhoudpakket integratie boekhouding icon

Koppeling met boekhouding

Maak een koppeling met je boekhoudpakket. Zo voorkom je handmatig werk en heb je je administratie altijd op orde.

WooCommerce webshop specialist WPImport WPExport importeren exporteren WordPRess

Importeren /exporteren

Voeg productinformatie toe en werk deze bij, zoals naam, korte beschrijving, reguliere- en kortingsprijs en meer met behulp van een CSV-bestand.

WooCommerce webshop WordPress specialist refund terugbetalen terugsturen

Refunds

Terugbetalingen met één klik: bied vlekkeloze terugbetalingen aan klanten die rechtstreeks in je WooCommerce-dashboard kunnen worden beheerd

WooCommerce webshop WordPress specialist affiliate plugin affiliate link

Affiliate

Producten weergeven die beschikbaar zijn op andere sites met een affiliatielink voor klanten om ze te kopen.

Product configurator webshop

Productconfigurator

Laat klanten hun producten zelf samenstellen.

Hoeveel producten wil je gaan verkopen?

Je moet een iets invullen om verder te gaan.

VOLGENDE STAP

Waar zijn de klanten die je wilt bereiken?

Vink er één aan.

Lokaal

Regionaal

Nationaal

Je moet een iets invullen om verder te gaan.

VOLGENDE STAP

Extra functionaliteiten

Voorbeelden:
✔ Calculatietool
✔Filterbare lijsten
-✔Online reserveren
✔Google maps listings
✔Blogsysteem
✔Projectmanagement tools
✔Planning en rooster
✔Bestanden opslaan
✔Leadgeneratie systeem
✔LMS

Je moet een iets invullen om verder te gaan.

VOLGENDE STAP

Wil je meer traffic naar je fysieke winkel(s)?

Ja/Nee

Je moet een iets invullen om verder te gaan.

VOLGENDE STAP

Verkoop je producten op je website?

Ja/Nee

Je moet een iets invullen om verder te gaan.

VOLGENDE STAP

Wat is je tijdframe?

Vink er één aan.

1-3 maanden

3-9 maanden

12+ maanden

Je moet een iets invullen om verder te gaan.

VOLGENDE STAP

Prijzen marketingplan

Overzicht

AantalPrijs
Korting :
Totaal :

Verstuur naar e-mailadres

Prijzen online marketing

Wil je een idee krijgen van de online marketingprijzen? Neem dan een kijkje in onderstaande handige prijstabel. Houd er rekening mee dat dit globale prijzen zijn. De online marketing prijzen kunnen per opdracht vershillen. Voor persoonlijke, specifieke online marketingprijzen afgestemd op jouw behoeften, raden we je aan om contact op te nemen met Agency 6.
Dienst
Pakket
Prijs
Analytics en conversieoptimalisatieBasis€ 320,-
Analytics en conversieoptimalisatieAgressief€ 800,-
Analytics en conversieoptimalisatieMarktleiderVanaf € 1000,- per maand
ContentmarketingBasis€ 500,- tot € 1500.- / maand
ContentmarketingAgressief€ 1500,- tot € 3500.- / maand
ContentmarketingMarktleider€ 3500,- tot € 10.000.- / maand
CopywritingMarktleider+€ 2500,- per maand
CopywritingBasis€ 500,- tot € 1000,- per maand
CopywritingAgressief€ 1000,- tot € 2500,- per maand
Coupon marketingAgressiefVanaf € 1500,-
E-mailmarketingBasis€ 250,- tot € 750.- / maand
E-mailmarketingAgressief€ 750,- tot € 2500.- / maand
E-mailmarketingMarktleider€ 2500,- tot € 10.000.- / maand
E-mailmarketingBasis€ 100,- tot € 250.- / maand
E-mailmarketingAgressief€ 250,- tot € 500.- / maand
E-mailmarketingMarktleider€ 500,- tot € 1000.- / maand
Infographic / VideoBasis€ 500,- tot € 750,-
Infographic / VideoAgressief€ 750,- tot € 1500.-
Infographic / VideoMarktleider€ 1500,- tot € 10.000,-
LinkbuildingBasis€ 250,- tot € 500- / maand
LinkbuildingAgressief€ 500,- tot € 1250.- / maand
LinkbuildingMarktleider€ 1250,- tot € 2000.- / maand
Lokale SEOBasis€ 500,- tot € 1500.- / maand
Lokale SEOAgressief€ 1500,- tot € 3500.- / maand
Lokale SEOMarktleider€ 3500,- tot € 10.000.- / maand
PPCBasis€ 250,- tot € 500.- / maand
PPCAgressief€ 500,- tot € 2000.- / maand
PPCMarktleider€ 2000,- tot € 10.000.- / maand
Retargeting & kopen van mediaBasis€ 250,- tot € 500.- / maand
Retargeting & kopen van mediaAgressief€ 500,- tot € 2000.- / maand
Retargeting & kopen van mediaMarktleider€ 2.000,- tot € 10.000.- / maand
SEOBasis€ 360,- tot € 720.- / maand
SEOAgressief€ 720,- tot € 1440.- / maand
SEOMarktleider€ 1440,- tot € 2000.- / maand
Social media marketingBasis€ 250,- tot € 750.- / maand
Social media marketingAgressief€ 750,- tot € 1250.- / maand
Social media marketingMarktleider€ 1250,- tot € 2100.- / maand
Website redesign10 tot 50 pagina’s€ 1200,- tot € 3000.-
Website redesign50 tot 150 pagina’s€ 3000,- tot € 6500.-
Website redesign150 tot 250 pagina’s€ 6500- tot € 10.000.-
Website redsign1 tot 10 pagina’s€ 750,- tot € 3000.-