IVC Evidensia APP

Ben je benieuwd wat wij voor het project: IVC Evidensia APP hebben gedaan? Lees hier dan alle informatie over het project!

Characteristic icon

Screenshots

Hoover over de afbeeldingen
Inventarisatieapp printscreen phone 2
Inventarisatieapp printscreen phone 1

Projectbeschrijving van IVC Evidensia APP

De Marktplaats Evidencia App is een veelzijdige mobiele en webapplicatie die is ontworpen voor gebruik op Android, iOS en webbrowsers. Het platform fungeert als een marktplaats waar dierenziekenhuizen medische apparatuur kunnen aanbieden. Het stelt dierenziekenhuizen in staat om ongebruikte of overtollige apparaten te verkopen of te verhuren, terwijl andere zorginstellingen de mogelijkheid hebben om deze apparatuur te kopen of te huren.
Inventarisatieapp printscreen phone 4
Inventarisatieapp printscreen phone 3
Design web icon

Technologie

Technologieën Gebruikt voor IVC Evidensia APP
Om dit complexe marktplaatsplatform te ontwikkelen en te onderhouden, zijn verschillende technologieën en tools gebruikt: Swift en Android Studio: Voor de ontwikkeling van de mobiele app-versies voor respectievelijk iOS en Android zijn de programmeertalen Swift en Android Studio gebruikt. WordPress: Het platform maakt gebruik van WordPress als basis voor de webapplicatie, waardoor het eenvoudig kan worden beheerd en uitgebreid. PHP, HTML, CSS en JavaScript: Deze webtechnologieën werden gebruikt om zowel de frontend als de backend van de webapplicatie te ontwikkelen en aan te passen. Database: Voor de opslag en beheer van advertenties, gebruikersgegevens en transactie-informatie wordt waarschijnlijk een databaseoplossing gebruikt, zoals MySQL. Beveiliging en betalingsgateway: Het platform zou beveiligingsmaatregelen en betalingsgateways moeten integreren om transacties veilig te verwerken. Door deze technologieën op een samenhangende manier te gebruiken, kan de Marktplaats Evidencia App een betrouwbaar en efficiënt platform bieden voor dierenziekenhuizen en andere zorginstellingen om medische apparatuur uit te wisselen en te verhandelen.

Inhoudsopgave

Offerte ontvangen?

Ben jij ook klaar voor een project als dit? Benieuwd naar wat het kost om een mooi project als dit voor elkaar te krijgen? Vul dan onze calculatietool in of maak een afspraak met een van onze medewerkers om een offerte op maat te ontvangen! naar jouw wens te maken? Bereken dan hier direct je kosten!