Horse Mania

Screenshot van header website Horese Mania
wit logo agency 6 inclusief tagline

Deel dit artikel

Ben je benieuwd wat wij voor het project: Horse Mania hebben gedaan? Lees hier dan alle informatie over het project!

Projectbeschrijving van Horse Mania

Horse Mania is een prominent paardenevent in België, waar paardenliefhebbers samenkomen om te genieten van spectaculaire shows en diverse activiteiten. Wij, bij Agency 6, hebben een dynamische WordPress WooCommerce website ontwikkeld die perfect aansluit bij de behoeften van dit evenement. De website biedt een naadloze gebruikerservaring met een strak en aantrekkelijk design dat de essentie van Horse Mania weerspiegelt.

Belangrijkste kenmerken van de Horse Mania website:

  • Geavanceerd ticketsysteem: De website beschikt over een gebruiksvriendelijk ticketsysteem dat bezoekers in staat stelt om eenvoudig kaarten te kopen voor verschillende dagdelen. Dit systeem ondersteunt seating opties en biedt de mogelijkheid om via een app te reserveren, wat zorgt voor een probleemloze ticketverkoop en een soepele evenementervaring.
  • Presentatie van paardenrassen: Horse Mania is trots op de diverse paardenrassen die op het evenement te zien zijn. Op de website worden de populairste rassen in België uitgebreid gepresenteerd, compleet met gedetailleerde informatie en prachtige foto’s, zodat bezoekers alvast een voorproefje krijgen van wat ze kunnen verwachten.
  • Vormgeving en techniek: Het design van de website is zowel modern als functioneel, ontworpen om de gebruikerservaring te optimaliseren. Technologische hoogstandjes zorgen ervoor dat de site snel en responsief is, wat essentieel is voor de bezoekers van Horse Mania.

Met deze kenmerken biedt de Horse Mania website een complete en boeiende ervaring voor zowel bezoekers als deelnemers, waarbij de passie voor paarden centraal staat.

Design web icon

Technologie

Technologieën Gebruikt voor Horse Mania
Voor de ontwikkeling van de Horse Mania website hebben we een combinatie van moderne technologieën en tools gebruikt om een robuust en aantrekkelijk platform te creëren.

WordPress & Woocommerce

De basis van de website is gebouwd op het WordPress CMS, aangevuld met WooCommerce voor het beheer van de ticketverkoop. Deze combinatie biedt een flexibele en schaalbare oplossing voor het evenementbeheer.

HTML en CSS

Om de visuele vormgeving en lay-out van de website te optimaliseren, hebben we gebruik gemaakt van HTML en CSS. Dit zorgt voor een aantrekkelijke en informatieve presentatie die de bezoekers aanspreekt.

RESPONSIEVE ONTWERPTECHNIEKEN

We hebben geavanceerde responsieve ontwerptechnieken toegepast om ervoor te zorgen dat de website perfect werkt op alle apparaten, van desktops tot mobiele telefoons. Dit is cruciaal voor een evenementensite waar bezoekers onderweg toegang tot informatie en tickets willen hebben.

APP-INTEGRATIE

Voor een nog betere gebruikerservaring hebben we een app geïntegreerd die bezoekers in staat stelt om gemakkelijk tickets te kopen en hun zitplaatsen te beheren. Deze app is gekoppeld aan het WooCommerce systeem, waardoor een naadloze synchronisatie van gegevens mogelijk is.

Voor een nog betere gebruikerservaring hebben we een app geïntegreerd die bezoekers in staat stelt om gemakkelijk tickets te kopen en hun zitplaatsen te beheren. Deze app is gekoppeld aan het WooCommerce systeem, waardoor een naadloze synchronisatie van gegevens mogelijk is.

Inhoudsopgave

Offerte ontvangen?

Ben jij ook klaar voor een project als dit? Benieuwd naar wat het kost om een mooi project als dit voor elkaar te krijgen? Vul dan onze calculatietool in of maak een afspraak met een van onze medewerkers om een offerte op maat te ontvangen! naar jouw wens te maken? Bereken dan hier direct je kosten!