Warning: Undefined property: stdClass::$value in /home/customer/www/agency6.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/module/ContactFormItem.php on line 852

KRIJG EEN

Nieuwe website in 30 dagen

Bij Agency 6 weten we dat een sterke online aanwezigheid essentieel is voor het aantrekken en converteren van klanten in vrijwel elke branche. Maar we begrijpen ook dat niet elk bedrijf een uitgebreide website nodig heeft om hun doelen te bereiken – daarom bieden we eenvoudige, resultaatgerichte designs aan. Met ons 30-dagen-pakket nemen we de bestaande branding op in één van onze speciaal ontwikkelde templates en zorgen we ervoor dat jullie site binnen 30 dagen operationeel is (en leads genereert!). Verlies geen kostbare tijd! Bel ons op +31-6-15 05 71 08 om aan de slag te gaan of lees verder voor meer informatie.

30 dagen

Binnen 30 dagen online

20 pagina's

Tot 20 pagina’s content

300+ thema's

300+ templates voor elke branche

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Resultaat gedreven design

Bij Agency 6 ligt onze focus altijd op het behalen van echte resultaten voor onze klanten. Daarom streven we ernaar om het ze zo gemakkelijk mogelijk te maken om online te beginnen met het genereren van leads met het 30-dagen-pakket.

We versnellen het ontwerpproces door honderden template opties aan te bieden. Ze zijn allemaal ontworpen met het doel nieuwe leads te converteren en ze zijn responsief. Dit betekent dat alle nieuwe bezoekers klanten kunnen worden, ongeacht het apparaat of de browser die ze gebruiken om toegang tot de site te krijgen.

Zodra je het template (thema) hebt gekozen dat het meest geschikt is voor jouw behoeften en doelen, werk je samen met een ervaren projectmanager om de sitemap architectuur, gebruikerservaring en conversiedoelstellingen vast te stellen. Vanaf daar vragen we om een ​​paar belangrijke details (zoals logo’s, huisstijl en afbeeldingen) en lanceren we de site binnen 30 dagen.

Deze 30-dagen-webdesign pakketten omvatten hosting, 20 pagina’s met content (10 pagina’s geschreven door het Agency 6-team) en 3 custom leadformulieren – met andere woorden, alles wat je nodig hebt om je bezoekers te informeren en om te zetten in klanten.

Ze bevatten ook 3 uur ontwerptijd om template kleuren, afbeeldingen, knoppen en tekst aan te passen voor een webdesign op maat. Het uiteindelijke product is een site die jouw merk weerspiegelt, de doelgroep de informatie geeft die ze nodig hebben en die een waardevol hulpmiddel is voor het genereren van leads voor jouw bedrijf.

Project deliverables

Leadgedreven design

Al onze templates zijn ontworpen om de bedrijfsresultaten te
verbeteren.

WordPress

Website gebouwd in WordPress binnen 30 dagen na ontvangst van de content.

300+ thema’s

Pas het uiterlijk en de lay-out van het
ontwerp aan om de herkenbaarheid van jouw merk te behouden.

Google Analytics

Instellen van Google Analytics-trackingcode, rapportage en statistieken.

3 design uren

Een ontwerper past kleuren, afbeeldingen en secties aan om een ​​website op maat op te leveren.

10 pagina’s content

Ons team van getalenteerde copywriters schrijft goede teksten met veel zoekwoorden.

Kies je 30-dagen-website

Kies uit één van de honderden templates

Stap 1. Kies je thema

Stap 1. Kies je template hieronder en neem contact op.

Stap 2. Gesprek met projectmanager

Bespreek je wensen met de projectmanager.
Icon offerte aanvragen webdesign prijs calculator Agency 6

Stap 3. Lever assets aan

Eventuele logo’s, bedrijfskleuren, lettertypes, foto’s en teksten.
Icon redesign herontwerp website webdesign

Stap 4. Design & development

Onze designers, developers en tekstschrijvers gaan aan de slag.

Stap 5. Lancering website

Binnen 30 dagen kan je de nieuwe website laten zien aan klanten en relaties.

5 voordelen van snel webdesign

Vraag je je af hoe 30-dagen-webdesignpakket van Agency 6 je kan helpen meer leads en inkomsten te verdienen? Bekijk deze 5 voordelen van snel webdesign.

1. MEER LEADS

30-dagen-websites zijn ontworpen om de leads voor jouw bedrijf te vergroten.

Als je met een projectmanager werkt, kan je de sitemaparchitectuur, gebruikerservaring en conversieplanningsdoelen vaststellen. En 30-dagen-online websites bevatten 20 pagina’s metcontent (10 geschreven door Agency6) en 3  leadformulieren op maat om je te helpen meer klanten te bereiken en te converteren.

2. VERHOOGDE INKOMSTEN

Als je meer online wilt verdienen, heb je een hoge kwaliteit website nodig die klanten aanspreekt en het hen gemakkelijk maakt om de informatie te vinden die ze nodig hebben.

30-dagen-pakketten van Agency 6 kunnenje helpen snel webverkeer, leads en inkomsten te stimuleren.

Onze 30-dagen-websites zijn binnen 30 dagen opgeleverd en ze zijn ontworpen om je te helpen meer leads en inkomsten online te verdienen.

3. VERHOGEN MERKBEWUSTHEID

Een 30-dagen-website helpt je de naamsbekendheid te vergroten en het voor klanten en potentiële klanten gemakkelijker te maken om je bedrijf online te herkennen.

Onze 30-dagen-pakketten nemen de bestaande huisstijl op in één van onze speciaal ontworpen thema’s. Elementen zoals jullie logo en afbeeldingen dragen bij aan een consistente merkidentiteit en we zullen ze zeker opnemen op uw nieuwe site.

4. VERBETERT DE GEBRUIKERSERVARING

Al onze 30-dagen-webiste zijn gebouwd met een responsief ontwerp, zodat bezoekers een geweldige ervaring zullen hebben, ongeacht het apparaat of de browser die ze gebruiken.

Als je meer klanten en inkomsten online wilt verdienen, moet je ervoor zorgen dat bezoekers een positieve ervaring op je site hebben. En onze templates bieden alles wat je nodig hebt om sitebezoekers te betrekken en om te zetten in klanten.

5. BEZOEKERS BESTEDEN MEER TIJD OP DE WEBSITE

30-dagen-websites moedigen bezoekers ook aan om meer tijd op jullie site door te brengen.

Met 30-dagen-sites kan je bezoekers goed informeren, zodat ze meer over jouw bedrijf kunnen leren en uiteindelijk klant kunnen worden. Met onze gestroomlijnde navigatie-opties kunnen bezoekers gemakkelijk de informatie vinden die ze nodig hebben op jullie site. En onze esthetisch aantrekkelijke ontwerpen houden ze langer vast op de site.

Klaar om te groeien? Ontvang vandaag nog een GRATIS offerte!

12 + 13 =

Agency 6 succesvolle samenwerkingen check ons portfolio

Reviews van klanten

Een aantal van onze recente projecten bekijken? Bekijk ze hier.

Wij laten al onze websites en een deel van de online marketing hier uitvoeren. Ze hebben ons geholpen om niet alleen geholpen met content, maar ook om websitebezoekers te converteren en we hebben een enorme groei gezien sinds we ermee zijn begonnen.

Caroline Nationale Keukenzetter

Als webshop moet je een partner vinden die je kan helpen met alle facetten van het proces. Agency 6 speelde die rol tijdens onze migratie van Magento naar WooCommerce. Ook met adverteren kunnen ze helpen, onze verkoop is met 78% gestegen.

Renko Mencare.com

Agency 6 werkt al een paar jaar met mij samen op verschillende projecten. We hebben het allemaal gedaan, van Pay-per-click tot website-ontwikkeling en SEO. Zoek je een technische partner dan kan je gerust Agency 6 bellen.

Joost JVD Graphic Design