0303 Fotografie

Screenshot van header website 0303fotografie
wit logo agency 6 inclusief tagline

Deel dit artikel

Ben je benieuwd wat wij voor het project: 0303 Fotografie hebben gedaan? Lees hier dan alle informatie over het project!

Characteristic icon

Screenshots

Hoover over de afbeeldingen

Website tempaltes van 0303fotografie
0303 Fotografie desktop, laptop, tablet en iphone screenshots

Projectbeschrijving van 0303 Fotografie

0303fotografie, geleid door de talentvolle Violet Hekman, is een toonaangevende fotografieportfolio gevestigd in Spijk, Nederland. Violet combineert haar passie voor fotografie met haar jarenlange ervaring in de horeca, wat resulteert in een unieke en persoonlijke benadering van haar werk. Bij Agency 6 hebben we met trots een fotografie portfolio website ontwikkeld die de artistieke visie en creatieve flair van Violet perfect weerspiegelt.

Belangrijkste kenmerken van de 0303fotografie website

Visueel aantrekkelijk portfolio: De website biedt een overzichtelijke en visueel aantrekkelijke presentatie van Violet’s beste werken. Bezoekers kunnen gemakkelijk door verschillende categorieën bladeren en genieten van haar prachtige foto’s.

  • Gebruiksvriendelijke navigatie: Met een intuïtieve en gebruiksvriendelijke navigatie kunnen bezoekers eenvoudig de verschillende diensten en foto’s ontdekken. Dit zorgt voor een naadloze gebruikerservaring, zowel voor potentiële klanten als voor fans van Violet’s werk.
  • Integratie met CRM Systeem: Om het beheer van klanten en projecten te optimaliseren, hebben we een naadloze integratie met Violet’s CRM-systeem gerealiseerd via een iframe. Dit maakt het voor haar eenvoudig om klantgegevens en projectinformatie bij te houden zonder de website te verlaten.
  • Aanpasbare ontwerpen: We hebben een flexibel ontwerp gebruikt, zodat Violet gemakkelijk haar portfolio kan bijwerken en aanpassen naarmate haar werk evolueert. Dit zorgt ervoor dat de website altijd actueel en relevant blijft.

Met deze kenmerken biedt de 0303fotografie website een platform dat niet alleen Violet’s talenten en vaardigheden benadrukt, maar ook haar professionele groei en artistieke ontwikkeling ondersteunt.

Website tempaltes van 0303fotografie (1)
Website tempaltes van 0303fotografie (2)
Design web icon

Technologie

Technologieën Gebruikt voor 0303 Fotografie

Voor de ontwikkeling van de 0303fotografie website hebben we gebruik gemaakt van een combinatie van moderne technologieën en tools om een robuust en aantrekkelijk platform te creëren.

WORDPRESS

De basis van de website is gebouwd op het WordPress CMS, dat bekend staat om zijn flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Dit stelt Violet in staat om gemakkelijk inhoud te beheren en haar portfolio up-to-date te houden.

HTML EN CSS

We hebben HTML en CSS gebruikt om de visuele vormgeving en lay-out van de website te optimaliseren. Deze technologieën zorgen voor een aantrekkelijke presentatie en een professionele uitstraling.

CRM INTEGRATIE VIA IFRAME

Om Violet’s workflow te verbeteren, hebben we een iframe-integratie met haar CRM-systeem gerealiseerd. Dit maakt het mogelijk om klantgegevens en projectinformatie direct op de website te beheren, wat zorgt voor efficiëntie en gemak.
RESPONSIEF ONTWERP: De website is ontworpen met een responsieve lay-out die perfect werkt op alle apparaten, van desktops tot mobiele telefoons. Dit is essentieel voor een fotografieportfolio, waar bezoekers de foto’s in de best mogelijke kwaliteit willen bekijken, ongeacht hun apparaat.

Door deze technologieën effectief te benutten, hebben we een website gecreëerd die Violet’s unieke stijl en professionaliteit weerspiegelt, en haar klanten een inspirerende en gebruiksvriendelijke ervaring biedt.

Inhoudsopgave

Offerte ontvangen?

Ben jij ook klaar voor een project als dit? Benieuwd naar wat het kost om een mooi project als dit voor elkaar te krijgen? Vul dan onze calculatietool in of maak een afspraak met een van onze medewerkers om een offerte op maat te ontvangen! naar jouw wens te maken? Bereken dan hier direct je kosten!